Voobereiding Seizoen 208 - 2009 | Homepage |

Seizoen 08 - 09

»

20-08-08

ZVC Hoboken - FC Kaddish

Voor de wedstrijd tegen Kaddish konden we beroep doen op volgende spelers: Ravoet, Prozorov, Galle, Moré, Gernaey, Servotte en Raes. Walschaerts en Simons waren verontschuldigd, Geerts stuurde zijn kat.

De wedstrijd begon gesloten maar keerde al snel in het voordeel van Kaddish. Zwaantjes combineerde moeilijk van achteren uit met veel slechte passen als gevolg. De onzekerheid sloop in het team en de fouten stapelden zicht op. Na twintig minuten voetballen stond het dan ook droog 0-3. Hoboken speelde veel te breed waardoor alles met lange, doorzichtige ballen moest gebeuren. Kaddish profiteerde hier optimaal van.
Enkel Gernaey kon scoren met een afstandsschot waar de bezoekende doelman zich op verkeek, zijn enigste fout van de avond want die keeper pakte alles.

De tweede helft zouden we compacter voetballen en rust in de ploeg brengen. Maar het kalf was al verdronken. Veel te individualisisch voetbal, geen ploeg op het veld en veel te onbezonnen spel.

1Moet wel gezegd worden dat het ook niet mee zat, 4x troffen we het kader en de bezoekende goalie haalde er 3 gemaakte goals uit.

Het was Gernaey die de eindstand op de borden zette, 2-5.

Er is nog veel werk aan de winkel, alles moet scherper, doelman, verdediging en aanval. We hebben nog 2 oefenpotten om de omschakeling te maken.

Eindstand: 2-5

Doelpunten: 1-3 Gernaey, 2-5 Gernaey

12:57 Gepost door Het Bestuur in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.