Speeldag 1 | Homepage |

B.V.A. »

06-09-08

Vrijdag was sporthal Sorghvliet de arena voor het oefenduel tussen Antwerpen (1e Prov. Vlaamse) en Hoboken.

Door allerlei verplichtingen wederom geen volledige kern. De spelers: Ravoet, Raes, Moré, Servotte, Prozorov, Frans, Galle en Walschaerts Tim.

De wedstrijd begon gelijkopgaand. Zowel Antwerpen als Hoboken speelde het balletje goed rond. Beide ploegen kregen kansen maar er werd vooral gevoetbald tussen de beide baklijnen. Antwerpen kon de eerste kansen afdwingen maar niks gevaarlijk. Ook Hoboken kreeg enkele kansen maar een sterke doelman van de thuisploeg bracht redding. De eerste helft bleef steken op een eerlijk 0-0.

1524

Na de rust offensiever voetbal van Hoboken wat ook resulteerde in vele kansen. Ook het eerste doelpunt was van Hoboken. Moré in een één twee met Servotte en staalhard binnengetrapt door Moré.
Vlak na het doelpunt van Moré een actie van de gevaarlijkste man bij Antwerpen, 2 man in de wind, doelman voorbij en 1-1. Hoboken niet echt aangslagen en volop op zoek naar de 1-2. Galle trapte staalhard binnenkant paal...buiten. Servotte trapte 4 keer op doel waarvan minstens 2 gemaakte goals. De doelman van Antwerpen was echter bijzonder sterk en neutraliseerde alle pogingen met fantastische saves.
Zoals steeds in het voetbal komt dan het symbolische deksel op de neus enkele minuten voor tijd. Actie op links en een derde man, vrijgelaten moest de 2-1 maar binnenprikken. Dan koos Hoboken resoluut voor de aanval en hoopte nog op een gelijkspel. Wederom die keeper die zijn nette proper kon houden op een kans vn Servotte en aan de overzijde de 1-3.

Jammer maar wel een sterke wedstrijd. Defensief veel verbetering tegenover eerdere wedsrtrijden. Offensief moet er meer beweging zijn en nog sneller gevoetbald worden zodat Servotte meer ruimte krijgt.

De voorbereiding zit er nu echt op. Op naar een succesvol seizoen...

12:57 Gepost door Het Bestuur in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.