Speeldag 1 5E | Homepage |

B.V.A. - 1/32 Finale »

17-09-08

H1 - Z.V.C. Hoboken - Contralo

Voor de eerste competitiewedstrijd die echt gespeeld moest worden trof Z.V.C. Hoboken Contralo. Een onbekende tegenstander in een bekende zaal. De Notelaar was het decor dit treffen en dit waren de spelers voor Hoboken: Raes, Walschaerts, Prozorov, Geerts, Servotte, Simons, Gernaey en Galle.
Ravoet was op vakantie en Moré kampte met een voetblessure.
site 2Een verslag:

De wedstrijd begon met een schitterende start. Servotte in de voet van Gernaey die wegdraaide van zijn verdediger en droog, laag in de verste hoe de 1-0 binnenschoot. De toon was onmiddellijk gezet. Contralo wist van geen hout pijlen maken en kreeg het ene doelpunt na het andere te slikken.
Hoboken bleef sterk en georganiseerd spelen. Vlotte middenvelders die 18 longen leken te hebben zorgden zelf voor gevaarlijke kansen en mooi doelpunten en gaven tegelijkertijd heel veel ruimte aan Gernaey en Galle die beiden scoorden aan bijna 80%.
Conralo wist enkele kansen bij elkaar te voetballen en wist ook te scoren.
Maar bij Contralo wist men bij de rust al dat het kalf reeds verzopen, geslacht en in de winkelrekken lag met een ruststand van 13-1.

Na de rust verder op hetzelfde elan al kwamen er meer fouten. Niet onlogisch omdat effecientie plaats maakt voor ‘mooi willen voetballen’ en ‘probeersels’. Nooit kon Contralo echter gevaarlijk zijn of voor dreiging zorgen. Het kon dan ook niet meer scoren in de tweede helft.

site1 Hoboken kon zijn scoren bijna verdubbelen.
Zwaantjes speelde sterk, georganiseerd en met veel voetballend inzicht. Er werd voor elkaar gespeeld en dat resulteerde zich in een prachtige, niet eens overdreven overwinning, tegen een zwak Contralo dat een moeilijk seizoen te wachten staat. Wij moeten zien dat deze makklijkr overwinning niet in ons nadeel gaat spelen en dat we gaan vlieten. Elke wedstrijd apart bekijken en alles geven.

De eindstand was 21-1 (nee het is geen tikfout)

Doelpunten:Walschaerts (2x), Geerts (4x), Gernaey (4x), Galle (5x), Simons (2x), Servotte (4x)

15:40 Gepost door Het Bestuur in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.