H5 - Hoboken - Ekeren | Homepage |

H6-Uitslagen »

10-10-08

A.D.C. - Hoboken

Donderdag was Aartselaar het decor van de derde wedstrijd van Hoboken. A.D.C was de tegenstander. A.D.C. was bezig aan een sterke reeks en Hoboken wist dus dat het geen makkelijk partij zou zijn. De ploegopstelling: Raes, Walschaerts, Prozorov, Servotte, Geerts, Gernaey, Galle en Broos.
Ravoet en simons (werk), Moré (gebroken pols) waren de afwezigen.

site1De thuisploeg begon sterk met krachtig voetbal en powerplay. Hoboken trapte de eerste tien minuten geen enkele goede pas en moest A.D.C zo laten domineren. Hoboken sloeg er wel weer goed in om achteraan de boel dicht te houden zodat A.D.C . nooit echt gevaarlijk kon zijn.

Na een kwatier begon Hoboken beter te voetballen en de eerste kansen waren dan ook voor de bezoekers. Broos trapte enkele keren gevaarlijk van ver en ook gernaey en Servotte creërden enkele kansen. Het was dan ook Hoboken dat via Gernaey de 0-1 op de bordjes zette.

Door een dekkingsfout kon A.D.C. vrij snel tegenscoren en stond het weer gelijk. Rusten deden we met 1-1.

Tijdens de rust werd afgesproken het spel wat meer open te trekken en zo de diepe spitsen meer ruimte te geven. De eerste helft was Hoboken beter, enkel de afwerking zat niet mee.

De tweede helft begon wederom met twee sterk voetballende ploegen die voor de drie punten wilden gaan. Het tempo lag hoog en de kansen stapelden zich op. A.D.C. dreigde vooral van ver en Hoboken veotbalde beter en kreeg ook de beter kansen. Het was Broos die na tien minuten met een prachtige 'Zidane' beweging de thuisverdediging ter plekke liet staan en de 1-2 onder de doelman schoof.
Dit doelpunt brak de wedstrijd open. A.D.C. moest komen en Hoboken wilde de drie punten veilig stellen.
site2Het was wederom Gernaey die vrij snel de 1-3 en de 1-4 op de bordjes zette. Hoboken drukte goed en hield het toch achteraan potdicht.
Geerts zette de kers op de taart met een fantastische punter met links die in de winkelhaak verdween. (1-5)

Hoboken omzeilde wederom een moeilijke klif maar is maar net aan de beklimming begonnen. Maandag wacht Antwerp Lions en daarna wacht De Vak. Wedstrijden van de waarheid dus de komende weken. Het vetrouwen groeit na wederom een sterke wedstrijd. Alles op alles maandag en gaan voor 12 op 12.

Eindstand: 1-5

Doelpunten: Gernaey (0-1, 1-3, 1-4), Broos 1-2, Geerts 1-5

14:07 Gepost door Het Bestuur in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.