H7 - Nieuwe high score | Homepage |

Hoboken FC - Ekeren United »

26-10-08

De Vak - Hoboken F.C.

Tegen de Vak trad Zwaanjes aan met een gehavende kern. Moré, Raes en Simons nog steeds gebleseerd. Servotte veel last van de pols, Gernaey en Ravoet ander verplichtingen,...
De Kern: Frans, Walschaerts, Prozorov, Servotte, Geerts, Galle en Broos.

Na de scouting van de wedstrijd De Vak - Lions, wisten we dat De Vak offensief een bijzonder sterk en doeltreffend team was. Als je 33-1 kan winnen en dus elke anderhalve minuut een goal maakt, is dat wel duidelijk.
We moesten dus achterin bewijzen dat we de beste verdediging van de reeks hadden en vooral efficient zijn vooraan.

DSCN0241De wedstrijd begon gelijkopgaand al had Hoboken meer balbezit. Hoboken legde wat druk op de Vak maar kon ze nooit echt bedreigen. De Vak prikte geregeld gevaarlijk tegen. Het was echter Servotte die met een gelukje de 0-1 op de bordjes zette. Vak was niet aangeslagen en scoorde bijna gelijk weer tegen.
Hoboken viel in een serieuze put. Er werd veel te individueel gespeeld, veel te offensief, ... plots leek het of iedereen wou een goal maken en aan verdedigen werd niet meer gedacht. Als je dan nog efficient zou zijn dan kan je dit compenseren. Maar efficientie vond men enkel bij de tegenstander. De Vak counterde snel en levensgevaarlijk. Telkens ze op doel schoten was he t een schot binnen het kader en meestal nog een goal ook. Op een bepaald ogenblik was het zelfs 6-2. Hoboken met het schaamrood op de wangen. We drukten nog even door en konden de schade beperken tot 6-5.

Het was een schande hoe er werd gespeeld tegen De Vak, niet als ploeg,veel te individueel, op eigen roem berust. De felbevochten zege tegen Lions werd door dit (eerste) verlies teniet gedaan. Een les in efficentie en samenspel met alle complimenten voor een sterk De Vak.

Beide voeten op de grond en terug bij de les tegen Ekeren United.

Einduitslag 6-5.

11:36 Gepost door Het Bestuur in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.