Beker van Antwerpen:
Zwaantjes Hoboken (V) - Rayo (II)
| Homepage |

Beker 1/16 finale »

11-11-08

Z.Hoboken F.C. - Les Bleus

Voor de wedstrijd tegen Les Bleus moest Hoboken het onderste uit de kan halen. Walschaerts (privé verplichtingen), Servotte en Galle (vakantie), Simons (werk) en Moré (polsbreuk) waren de vele afwezigen. Het team: Ravoet, Raes, Prozorov, Gernaey, Geerts en Broos.

De wedstrijd begon zoals verwacht. Les Bleus werd tegen de eigen doellijn gedrukt en Hoboken probeerde te drukken. Les Bleus waren te zwak om te dreigen in de eerste 10 minuten. Hoboken speelde sterk en met vertrouwen. Er werden enkele goede kansen bij elkaar gevoetbald en ook de eerste doelpunten vielen al snel.
Na toen minuten viel het spel echter terug naar een lager niveau. We speelden te veel op een hoop, centraal op het veld van de tegenstander en ook defensief werden er fouten gemaakt. Spelers kwamen niet terug, er werd te veel geprobeerd om ‘te mooi’ te spelen en de kansen werden de nek omgewrongen.

Er werden alsnog genoeg doelpunten gemaakt maar er werden te veel kansen gemist. Aan onze kant was er enkele keren een sterke Ravoet nodig om de nul te houden.

Hoboken ging verdient, maar niet met glans, 8-0 de rust is.

Tijdens de rust werd er gevraagd rustiger en efficiënter te spelen. Hoboken begon ook goed aan de tweede helft en duwde er nog enkele goals bij.
het slikte echter ook 2 tegendoelpunten wat te veel is tegen een onmondig Les Bleus.

Hoboken speelde een sterke partij en de drie punten zijn binnen, al was het niet met mooi en georganiseerd voetbal. De punten zijn binnen en al bij al werd er weer veel gescoord. Volgende week wacht in Edegem de topper tegen Antwerp Consultants Team. Als Hoboken wint slaat het een eerste kloofje met de achtervolgers. Maar er zal dan wel geconcentreerder moeten gespeeld worden en vooral veel efficiënter. We hebben te veel kansen nodig om goals te maken. We scoren veel maar het kan nog beter.
Na de wedstrijd tegen Les Bleus is Hoboken voor de eerste keer leider,samen met Lions. Het heeft nu ook de beste aanval en beste verdediging uit de reeks.

Maar de weg is nog lang, volgende week een bijzonder belangrijke wedstrijd tegen A.C.T., winnen is noodzakelijk.

Eindstand: 14-2

Doelpunten: Gernaey (4x), Geerts (4x), Broos (4x), Raes en Prozorov.

19:00 Gepost door Het Bestuur in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

volgende bekerwedstrijd WOEN 1012 MARI 2100 Kroacia - Hoboken

Gepost door: yves | 12-11-08

maar die moeten ook gewonnen worden he
chis goed bezig makker echt wel

Gepost door: mica | 12-11-08

De commentaren zijn gesloten.