Beker 1/16 finale | Homepage |

Een blessure »

18-11-08

Antwerp C.T. - Hoboken FC

Maandag stond er een topper op het programma. Antwerp Consultants was een club in vorm. Het kreeg bijzonder weinig doelpunten tegen en verloor enkel nog maar tegen Antwerp Lions.
Frans kon beroep doen op de volgende spelers: Ravoet, Walschaerts, Geerts, Servotte, Gernaey, Raes en Broos. Moré (vakantie), Simons (werk), Prozorov (blessure) en Galle (prive verplichtingen) waren de afwezigen.

De wedstrijd begon bijzonder aftastend. Hoboken diende te wennen aan de grote zaal en Antwerp C.T. wisselde af met lange ballen en individuele acties. Hoboken raakte moeilijk ik zijn spel en werd tien minuten tegen zijn doel gedrukt. Bijzonder goed verdedigen en sterk keeperswerk van Ravoet zorgden er voor dat Hoboken niet op achterstand kwam.DSCN0267
Hoboken kwam na tien minuten meer en meer in het spel en creeërde kansen via Geerts en Servotte. Het eerste doelunt viel na tien minuten. Geerts kon de bal na een scrimmage over de doellin duwen. Het duurde echter niet lang of Antwerp C.T. bracht de bordjes weer gelijk na een schot op een afvallende bal.
Hoboken was echter niet aangeslagen en begon nog beter te voetballen. Een punter van weeral Geerts vanop 15 meter, staalhard deklat binnen zorgde voor de 1-2 en een schot in de verste hoek van een sterk ingekomen Raes bracht rust (1-3).

Na de rust bleef Hoboken verder gaan op zijn elan. Antwerp C.T. kon enkel dreigen van buiten het strafschopgebied via vooral hun sterk spelende aanvoerder. Hoboken kon meerdere malen dreigen op snelheid en zorgde voor het meerste gevaar. Nog een doelpunten van Geerts en Walschaerts brachten de tussenstand op 3-5.DSCN0282
Een bijzonder hard werkenden Servotte stootte nog enkele keren op een stugge thuisverdediging en zag zo een sterke wedstrijd niet beloond met een doelpunt. Raes en weer Geerts zette de 4-7 eindstand op de bordjes.

Met de winst tegen Antwerp Consultants Team zet Hoboken een stap in de goede richting. Het komt nu alleen aan de leiding van 5E en legt de druk bij Lions die een wedstrijd minder hebben gespeeld.
Tegen Antwerp C.T. werd er georganiseerd gevoetbald en ook efficient. Ook verdedigend stuurde Walschaerts weer zijn troepen naar een sterke wedstrijd. Hoboken behoudt zo de leiding, beste aanval en beste verdediging...goed bezig gasten!

Eindstand 4-7

Doelpunten: Geerts 4x, Raes 2x, Walschaerts 1x

10:58 Gepost door Het Bestuur in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

dikke proficiat iedereen jongens dit moeten we blijve volhouden

Gepost door: mica | 18-11-08

volgende maandag enkel ABCDE nog verslaan en we kunnen terugblikken op een ijzersterke heenronde !! WELL DONE !!

Gepost door: den chis | 18-11-08

De commentaren zijn gesloten.