Een blessure | Homepage |

Herfstkampioen »

25-11-08

Z. Hoboken FC - Abcde

Voor de laatste wedstrijd van de heenronde moest Hoboken Zwaantjes het opnemen tegen Abcde. Een ploeg uit de onderste regionen van het klassement maar geen makkelijke hap.
Hoboken trad aan met Ravoet,Walschaerts, Raes, Gernaey, Geerts, Servotte en Broos. Galle, Prozorov (blessure's), Simons (werk) en Moré (vakantie) waren de afwezigen.

site1Abcde kwam het best uit de startblokken. Hoboken speekde te individueel en wilde het spel te snel forceren. Abcde kon zo kansen creëren en kwam zelfs 0-1 voor door een individuele fout achterin.
Hoboken kon niet echt snel een vuist maken, al stapelden de kansen zich op en werden de bezoekers stillaan weggedrukt. Geerts en Gernaey kregen de bal eerst niet in doel. Soms te zwak afwerken maar vooral een bijzonder sterk spelende bezoekende doelman maakte het Zwaantjes moeilijk.
Na een kwartier in de eerste helft begon Hoboken rustiger te voetballen wat voor enkele doelpunten zorgde en de stand vrij snel op 4-1 bracht. Hoboken speelde nu bevrijder en zonder stress en Abcde probeerde het er het beste van te maken maar kwam te kort om echt mee te spelen.

site2Hoboken begon in de tweede helft beter te voetballen en legde enkele mooie combinaties op het veld.

Op het einde van de rit stond het 10-4 voor Hoboken. Drie punten en het einde van de heenronde, maar toch met een bittere smaak. Hoboken speelde, om welke reden dan ook, te gestresseerd en met te veel zelfvertrouwen. Het moet natuurlijk gezegd dat Abcde met alle respect, niet de mooiste affiche was. Hoboken mag natuurlijk niet vergeten dat alle wedstrijden belangrijk zijn en dat doelpuntensaldo's een belangrijke rol zouden kunnen spelen.

Nu is er nog een bekerwedstrijd tegen Kroacia en dan enkele weken rust, al plannen we één of twee oefenpotten om het spelritme op peil te houden.

Eindstand: 10-4
Doelpunten: Walschaerts (2x), Geerts (1x), Broos (3x), Gernaey (2x), Raes (2x)

19:21 Gepost door Het Bestuur in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.