Z. Hoboken FC - Abcde | Homepage |

Bekeravontuur voorbij »

07-12-08

Herfstkampioen

Hoboken sluit de heenronde af op de eerste plaats. De club staat alleen aan de leiding van 5e afdeling E. We kunnen dus overwinteren op een verdiende leidersplaats.

Als je met 88 doelpunten de beste aanval hebt en maar 21 goals slikt in 9 wedstrijden en ook de beste verdediging hebt dan mag je zeggen dat je verdiend aan de leiding staat.
Hoboken kenden een makkelijke start. De eerste beproeving kwam er tegen Mayoma waar we dankzij een sterke verdediging en sterke keeper de punten mee naar huis namen.
Ook ADC was een moeilijk klip die toch succesvol werd afgerond. Thuis tegen Lions was de climax toen we in de laatste minuut de verdiende 2-1 op de bordje prikten
De anticlimax kwam de week erna toen we 'dom' maar verdiende gingen verliezen op een super efficiënt De Vak. Toen 14 dagen geleden Antwerp Consultants op verplaatsing door een sterk collectief puntenloos werd achtergelaten kwamen we alleen aan de leiding.

Hoboken kan nu zijn rol als favoriet niet meer onder stoelen of banken steken, misschien geen voordeel. De competitie is nog lang en de tegenstand groot. We moeten blijven voetballen en geconcentreerd spelen. Als we defensief zo blijven spelen en offensief nog iets efficiënter zijn dan kan de titel dichtbij zijn.
Van één ding mogen we nu al zeker zijn. We hebben onze doelstelling, beter doen dan vorig jaar, reed gehaald en ook promotie mag ons niet meer ontglippen. De titel, daar moeten we voor gaan,omdat het er in zit maar...het is geen must, eerder een droom.

Ook in de beker is het avontuur nog niet voorbij en we moeten proberen zo ver mogelijk te geraken. De beker is een loterij en iedereen kan de lotto winnen, al moet het duidelijk gezegd, de competitie is het belangrijkste.
Binnen 4 maanden weten we het...

22:05 Gepost door Het Bestuur in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

/ De Vak heeft jullie allesinds al een beetje geholpen door verdiend te gaan winnen op Antwerp Consulting Team!
2-3

Gepost door: De Vak | 09-12-08

De commentaren zijn gesloten.