Felbevochten »

13-01-09

Slechte start

Tegen contralo begon Hoboken maandag de terugronde. Het moest een makkelijk wedstrijd worden voor de leider maar dat bleek al snel niet zo uit te draaien.
Ravoet, Simons en Geerts (werk), Prozorov (blessure) waren de afwezigen. De kern: Frans, Walschaerts, Gernaey, Servotte, Raes, Galle, Moré en Broos waren de 8.

site 2De wedstrijd begon goed en Hoboken drukte een zwak gestart Contralo al snel weg. Hoboken controleerde rustig maar had veel kansen nodig voor het via een sterke Servotte kon scoren met een mooie volley. Contralo was niet aangeslagen en begon beter te voetballen. Hoboken speelde achterin een sterke wedstrijd zodat de thuisploeg nooit echt kon dreigen. Hoboken maakte er 0-2 van. De goal van de bevrijding werd echter eerder een nachtmerrie. Contralo begon beter te voetballen en creërde enkele kansen. Het maakte ook 1-2 na een doorbraak. Hoboken bleef vooraan te individueel voetballen en verkwistte vele kansen door egoïsme en zelfzekerheid.

De ruststand was 1-2, een schande.

De tweede helft begon beter met georganiseerder voetbal maar dit verdween al snel. Hoboken kon het Contralo nooit echt moeilijk maken en eigenlijk moeten we, met alle respect voor Contralo, de tegenstander gewoon van het veld spelen. Door compacter te voetballen en minder individueel te denken had de wedstrijd na 15 minuten gespeel moeten zijn.

Het zal nog een lang terugronde worden en iedereen zal met zijn beide voeten op de grond moeten komen. Er waren te veel spelers die met te weinig inzet voetbalden. Natuurlijk is het moeilijk om tegen Contralo met 100% inzet te spelen maar als we met dezelfde mentaliteit starten tegen contralo volgende week, krijgen we het deksel op de neus.

Eindstand: 3-6
doelpunten: Servotte (3x), Galle, Raes en Broos

14:11 Gepost door Het Bestuur in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.