Hippodroom | Homepage |

Hoboken - ADC »

30-01-09

Ekeren United - Z.V.C. Hoboken

Woensdag avond moest Zwaantjes de zaal in tegen de rode lantaarn. Ekeren United zou in principe voor Hoboken geen probleem mogen zijn. De ideale kans om het doelpuntensaldo nog eens naar boven te jagen.
Ravoet, Walschaerts (een terugkerende) Prozorov, Servotte, Raes, Galle, Geerts en Gernaey waren de gelukkigen.

site1Hoboken begon goed aan de wedstrijd en tikte Ekeren gelijk weg. Het stoorde hoog en zo kon Ekeren eigenlijk enkel met lange ballen proberen aan de bezoekende doelman te geraken. Hoboken creeërde vele kansen maar het duurde toch enkele minuten voor de score geopend werd.
Overal lag veel ruimte en er kon dan ook rustig gecombineerd worden. Er werd mooi voetbal gebracht met flitsende combinaties over de flanken. Geerts, Gernaey en Galle kregen de meeste kansen voor doel. De scherpte was er niet echt, wat de score eigenlijk nog serieus naar beneden hield.

Galle kreeg nog een gele kaart na een duw op een Ekeren speler nadat die zelf duwde (en daar ook geel voor kreeg).

De eindstand was 0-11. Ekeren geloofde nooit in zichzelf en kampte met vele frustraties. Hoboken speelde georganiseerd maar niet efficiënt genoeg. Er werden te veel kansen gemist.

Volgende week wacht er thuis met A.D.C. een taaie klant en een moeilijk wedstrijd waar we 'moeten' winnen om kans te blijven houden op de titel.

Eindstand:0-11
Doelpunten: Geerts (3x), Gernaey (2x), Walschaerts (2x), Galle (2x), Servotte, Raes.

10:55 Gepost door Het Bestuur in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.