22-07-09

Bedankbrief "Kim"

Beste vrienden,
Bij deze wil onze familie en ik, iedereen die ons gesteund heeft en zijn medeleven betuigd heeft, bedanken.
De vele reacties en grote opkomst in het crematorium heeft heel de familie deugd gedaan.Het heeft ons verrast dat Kim zo geliefd was en op handen gedragen werd door zijn vrienden.Zoals vele ouders, worden wij gewoonlijk vlugger geconfronteerd met de negatieve zaken en minder met de positieve. Maar zoals ik al vernomen heb blijken de positieve veel groter te zijn. Kim heeft altijd voor de nodige “ambiance” gezorgd in zijn levenswandel.Het resultaat is vele grijze haren bij mij en die niet grijs wilde worden zijn uitgevallen.Ik weet nog goed wanneer het is beginnen mislopen. Het was in het 5e studiejaar dat wij werden uitgenodigd door de directeur van de school, omdat Kim de klas had verstoord met het opblazen van een condoom die uiteindelijk was ontploft. Het is van toen dat wij wisten dat Kim voor de sport was geboren vanwege zijn grote longinhoud. En inderdaad hij is in de voetbal terecht gekomen zowel bij GBA als bij ZVC-Hoboken. Alleen, zelf voetballen lag hem zo niet…..
Zijn en mijn leven is een “beetje” tot rust gekomen toen hij Sebbe heeft leren kennen. Ik weet nog, na zijn “avontuur” in Zweden, dat ik via Sebbe en zijn kozijn Jan heb moeten vernemen dat hij ginder in “den amigo” zat. Hij durfde mij dat niet vertellen maar belde wel regelmatig en kon dan niet lang aan de telefoon blijven want had het te druk….Toen hij dan wist dat ik lang op de hoogte was zei hij “Ja maar hier in Zweden zijn ze zeer streng, als je maar 1 pintje gedronken hebt vlieg je de bak in”. Toen ik zijn brievenbus in het oog moest houden voor zijn rijbewijs dat zou teruggestuurd worden, kreeg ik ook het PV onder ogen van ginder. Toen ik hem vertelde dat 1,65 ppm niet van 1 pintje was, zei hij “ik wist niet dat jij Zweeds verstond”…..
Ik weet dat er nog vele dingen zijn die ik niet weet en ook niet wil weten want ik ken Kim.Wat ik wel weet is dat wij ruzie hebben gemaakt voor “een moto” waarvan ik dacht dat het niets voor hem was. Ook de mensen die hem echt kende vonden dit een slecht idee. Maar ja, Kim is Kim. Het is spijtig dat ik daardoor Kerst, Nieuwjaar en mijn verjaardag zonder hem heb moeten vieren maar wij zijn nu eenmaal keikoppen. Aan alle ouders die dit misschien lezen wil ik maar zeggen; Denk goed na voor je kwaad wordt en je gezag wil laten gelden.Het is achteraf bezien niet de moeite waard. Aan alle jonge mensen die dit lezen, probeer je in te beelden dat je zelf kinderen hebt en hoe jij zou reageren, dan versta je jullie ouders misschien.
Het is erg iemand als Kim te verliezen, want ik durf zeggen dat ik geen betere zoon had kunnen wensen. Het zal lang duren voor de wonden zullen geheeld zijn maar ik weet zeker dat de pijn zal minderen na verloop van tijd. Desondanks wij jullie allemaal niet goed kennen, ben ik zeker dat wij altijd op jullie steun kunnen rekenen in moeilijke tijden.Nog één ding en dat is, dat Kim niet zal vergeten worden en dat maakt voor zijn familie een groot verschil. Ik ga zeker met Sebbe nog iets afspreken dat jullie Kim nog eens kunnen eren op “zijn mannier”. Dat belooft…..

Nog eens dank vanwege al zijn broers, zus, nonkels, tantes, neven, nichten, kozijns en ouders.
Het ga je goed Kim en tot later….

Tony (Papa Kim)

10:52 Gepost door Het Bestuur in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

idd zo is de kim
danku, zonder jullie hadden wij kim helemaal niet gekend!!!
veel sterkte mvg wesley

Gepost door: superman | 22-07-09

zo was de kim he anders hebbe we hem nooit gekent haha
nog veel sterkte
michael

Gepost door: mica en krysje | 23-07-09

Nonkel ik mis je zo !
warom zo opeens ?
ik mis je & wil bij je zijn , want nog nooit had ik zo'n pijn :(

Gepost door: zijn nichtje | 27-07-09

mis je mateke...

Gepost door: sebbe | 28-07-09

De commentaren zijn gesloten.