Transfer IN en OUT | Homepage | Beker van Antwerpen 1/32 finale »

08-09-09

Beker van Antwerpen

Afgelopen maandag stond de eerste echter wedstrijd op het programma. Het was de eerste ronde in de beker van Antwerpen en de Arena lag aan de bist in Wilrijk . Hoboken trof meteen een aangename affiche, Groenenhoek speelde immers in 2e afdeling en wijzelf in 4e. Het werd dus een mogelijkheid om te kijken waar we stonden.
De ploeg: Ravoet, Simoens, Lecoq, Raes, Sevotte (C), Geerts, Gernaey en De Jonge.
Afwezigen waren Prozorov (blessure) en Broos.

De wedstrjd bleek makelijk te worden, bij de aftrap slechts 4 spelers van Groenenhoek, maar het bleef een tweedeklasser dus mochten we ons niet laten vangen. Hoboken startte rustig, zoekend, steeds achteraan spelend met een vrije man. Het creërde kansen , al kwamen die vooral dan van de tweede lijn. Toch kon het eerste doelpunt niet lang uitblijven. Het was Geerts, de topschutter van vorig jaar die zijn eerst van het seizoen tegen de netten prikte. Niet lang daarna werd het 0-2. Hoboken volledig in controle en Groenenhoek, die hadden het hout waar de pijlen mee moesten maken, nog niet gevonden. Toch kwam de tweedeklasser en één keer snedig uit en prikten ze gelijk tegen. 1-2. Hoboken liet zich echter niet meeslepen en bleef gecontroleerd voetballen. Gernaey en De Jonge wogen goed door op de thuisverdediging waardoor de snelle flanken van Hoboken alle ruimte kregen om te infiltreren en te combineren.

Rusten deden we met 2-5, na een mooie helft zaalvoetbal.

In tegenstelling tot meestal bij zo een wedstrijd bleven we voetballen in de tweede heflt, geen egoïsme, geen stress maar veel plezier op het veld en enkele fantastische doelpunten. Groenenhoek kon niets anders doen dan na 5 minuten in de tweede helft hopen....dat het snel 23.00 uur was. Hoboken speelde snel, met mooie combinatie’s. 90% van de doelpunten waren het resultaat van samenspel. Ravoet beweest enkele keren op een gevaarlijke counter dat hij er stond. De verdedigende spelers blijken alle twee goed uit de voeten te kunnen en zijn levensgevaarlijk uit de tweede lijn.

We bekeren verder en treffen in de volgende ronde sowieso een derderklasser, weer een nieuwe uitdaging waar Hoboken helemaal klaar voor is.

Eindestand: 3-12

Doelpunten: De Jonge (3x), Servotte (3x), Geerts (2x), Lecoq (2x),

10:52 Gepost door Het Bestuur in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

zelfs tegen 4 is dit een mooi resultaat.

Gepost door: Mac Douwe? | 10-09-09

wat ook wel vermeld mag worden is dat er duidelijk terug meer plezier gemaakt wordt

Gepost door: den chis | 10-09-09

gij maakt alleen maar plezier als den hugo zich insmeert na het douchen

Gepost door: fristi | 11-09-09

chiske borstkas!! het was echt goed!!!! en den chis heeft het publiek goed vermaakt!! eerst een speciale move door de benen en dan ja ... de borstkas!!!

Gepost door: Vermeulen | 11-09-09

inderdaad fristi, das beter dan porno :)
en ja vermeulen, af en toe moet ge het supporterslegioen eens iets geven e :)

Gepost door: den chis | 11-09-09

keeper zijn is toch een mooie job he

Gepost door: de polle | 12-09-09

De commentaren zijn gesloten.