22-09-09

uitslag H2 Zvc hoboken-De Keersmaeker

De eerste competitiewedstrijd (forfait van Vedett) was tegen de Keersmaeker, een gevestigde waarde in 4e afdeling. Promovendus Hoboken kon beroep doen op volgende spelers; Ravoet, Simoens, Lecoq, Servotte, Prozorov, De Jonge, Geerts en Gernaey. Raes ziekte een weekje uit.

Site1

De wedstrijd begon met een minuut stilte voor de in juli overleden Horemans Kim. Na dit moment werd het seizoen 09 - 10 afgetrapt. Als snel bleek Hoboken te sterk voor De Keersmaeker. Het enige probleem was scoren, dit was volledig de verdienste van de bezoekers die verdedigend Hoboken het scoren belette.
Hoboken bonkte via De Jonge en Gernaey op de poorten van bezoekers maar vond geen gaatje. De Keersmaeker kon enkel dreigen op counter en van ver maar een echte kans kon het niet bij elkaar voetballen. Hoboken bleef proberen en dit rendeerde. Prozorov, Lecoq en Simoens bestookten de bezoekende doelman dan enkele keren van ver met torpedo's en de druk werd de bezoekers te veel. We gingen rusten bij een (te kleine) 4-0.

De tweede helft werd er ontspannender gevoetbald met enkele mooie combinaties tot gevolg. De Keersmaeker kon nooit een vuist maken.site2 Servotte en Geerts legden het tempo zo hoog dat de 'Schotenaars', die geen wissels hadden, na 5 minuten in de tweede helft al zonder benzine zaten. Hoboken speelde ontspannend, zonder druk en vooral in een goede sfeer en als ploeg.

De tweede overwinning is binnen en met een 6 op 6 mogen we al spreken van een goede start. Op naar volgende week.

Leuk detail, Geerts die binnenkort vader wordt, maakte na zijn doelpunt op een ludieke manier (typisch) bekend dat het een meisje zal zijn, een dikke proficiat aan de toekomstige pappa en mamma!

Eindstand: 7-0.

Vergeet ook niet een kijkje te nemen op Hoboken TV, door te klikken op het icoon links op uw scherm voor enkele wedstrijdbeelden!

10:44 Gepost door Het Bestuur in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

sinds da gij wijkagent zijt steekte precies wel minder tijd in de site e Frans

Gepost door: den chis | 24-09-09

zou hem zaterdag met zijne wallaroo nicky afhalen?

Gepost door: fristi | 25-09-09

kijk, zo is het niet spannend meer om hier te komen kijken. Jullie winnen gewoon elke keer ;)

Gepost door: Mac Douwe? | 01-10-09

straf he

Gepost door: superman | 01-10-09

De commentaren zijn gesloten.