15-10-09

Sporting Lobos-Zvc Hoboken 6-3

De 5de wedstrijd vond plaats te Aartselaar en werd onze éérste nederlaag sinds 16/03/2009. Lag het aan de trainer die er niet bij kon zijn(werken)of waren we het vroege uur niet gewend...Al na 10 minuten stond het 3-0 voor de Thuisploeg,niet omdat ze zo fantastisch speelde maar wij lieten ze spelen en keken ernaar.Toch konden we gaan rusten met 4-2 dankzij goals van Johan en Hugo.De 2de helft was opmerkelijk beter,maar was het nog niet helemaal.Konden enkele keren aanvallen,maar de bal stuitte telkens op de keeper. Jimmy kon er nog ene tegen de netten vlammen maar dat deden de anderen ook. En toen er nog 2 spelers het terrein moesten verlaten wegens het krijgen van een gele kaart,was het hek van de dam maar hield onze kapitein van dienst(Chizz) knap de spelers kort.We konden enkel nog maar trachten de schade te beperken,met als eindcijfers 6-3. Probeer er dit uit te leren en te onthouden:
1° Probeer die lange ballen van 500m te beperken tot in de voet,geen aanspeelpunt moeten ze maar komen vragen.
2° Scheidsrechter heeft altijd gelijk ook al geeft men onterechte fouten en kaarten,gefloten is gefloten. Tracht U te beheersen.
4° De info en tips die men voor de wedstrijd meegeeft zijn opgemerkte feiten die men heeft komen noteren tijdens andere wedstrijden,probeer ze niet klakkeloos in de wind te slaan.
Voor de rest kop omhoog en maandag opnieuw als 1 team achter de bal.12 op 15 punten voor het 1ste jaar in 4de is niet zo slecht.

20:09 Gepost door Het Bestuur in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

1 woord: kutmatch

er werd geen initiatief genomen door niemand, er werd te snel gezaagd door iedereen, ze hebben hun val opgezet en wij zijn er met zen allen blindelings ingelopen, dit is mss een goede les, terug iedereen de voetjes op de grond en hopelijk de volgende match beter he

Gepost door: Lecoq | 16-10-09

nu zaag ik eens een match ni en begint heel de ploeg te zagen voorstel om de rollen terug om te draaien en mij terug te laten zagen :-) btw mannen buiten de eerste tien minuten waren we minstens even goed en in de tweede helft zeker beter die keeper heeft er 20 uitgehaald...

Gepost door: fristi | 16-10-09

De commentaren zijn gesloten.