20-10-09

Z.V.C Hoboken - Ploegske 13

Gisterenavond stond de eerste echte topper van het seizoen op het programma. Door het verlies van Hoboken tegen Lobos kwam Ploegske 13 alleen aan de leiding in 4D.
Hoboken ging proberen de Ploegske 13 het eerste verlies van het seizoen aan te smeren.

De ploeg: Ravoet(c), Lecoq, Simons, Servotte, Raes en De jonge. Gernaey (werk), Geerts (voet) en Prozorov (voet) waren de afwezigen. Een gehavende ploeg dus voor Hoboken dat moest bewijzen dat zijn kern niet enkel sterk was op papier.

De wedstrijd begon fel, hoog tempo en snel op en neer voetbal met een duidelijk ovewicht voor Ploegske 13. Het waren dan ook de bezoekers die er met een echte wereldgoal (op de slof, staalhard overhoeks in de kruising) al snel 0-1 van maakten. Hoboken was echter niet aangeslagen en speelde sterk van uit de eigen defensie. De thuisploeg creeërde enkele goede kansen via Servotte en De Jonge maar het waren de bezoekers die er na 5 minuten 0-2 van maakten na een dekkingsfout bij een hoekschop.

Hoboken wist dat het niet onder moest doen voor de bezoekers en voelde dat de aansluitingstreffer er inzat. Ravoet parreerde enkele goede kansen van Ploegske 13 en defensief zat het goed, Simons en Lecoq sloten de cirkel en Ploegske 13 kwam er niet door, enkel met kansen van ver.
Net voor rust kwam de aansluitingstreffer er dan toch. De Jonge, die wederom bewijs in supervorm te zijn, was een kwelling voor de bezoekende verdediging en scoorde verdiend de 1-2.

Tijdens de rust in de kleedkamer moest coach Frans geen peptalk gebruiken, Hoboken wist dat Ploegske 13 te pakken viel.

De tweede helft begon weer zoals de eerste, beide ploegen speelden hoog tempo en mooi voetbal, in een sportieve sfeer. Hoboken hield defensief de deur dicht en kon via een sterke Raes en Servotte op snelheid de bezoekers pijn doen. De Jonge woog meer en meer op de verdediging en werd verschillende keren foutief afgestopt. Ploegske 13 verloor de greep op de wedstrijd en de doelpunten begonnen te vallen.
Met een kwartier te spelen stond het 3-5. Ploegske 13 moest meer komen en Hoboken kreeg meer ruimte. Lecoq knalde er twee binnen, Raes kopte een rebound mooi over de sterk keepende bezoekend doelman, .... Servotte, Raes en De Jonge konden vrijer voerballen en deden dat ook.
Met nog 5 minuten te spelen stond het...8-4 voor Hoboken. Wedstrijd gespeeld zou je denken, toch niet! Wat al een mooi wedstrijd was werd een echter thriller! Ploegske 13 vond een derde adem en beukte op de thuisverdediging. Met nog twee minuten te spelen stond het 8-7!
Hoboken hield echter stand en deelde het eerste verlies uit aan de bezoekers en komt opnieuw, samen met Ploegske 13 en Amicitia aan de leiding van 4D. Hoboken start met en 15 op 18, een meer dan verhoopt resultaat.

Eindstand: 8-7
Doelpunten: De Jonge (4x), Lecoq (2x), Raes en Simons.

13:08 Gepost door Het Bestuur in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

schitterende match gasten, toch puntje van kritiek: gelieve het vanaf volgende match iets sneller af te maken kwestie van het stres niveau van de supporters zo laag mogelijk te houden aangezien deze niet allemaal in optimale conditie verkeren en er in de notelaar geen plek is voor reanimatie... :)

Gepost door: lemmens | 20-10-09

ps. seb je mag nog is doorspoelen op u cd'ke ze...

Gepost door: lemmens | 20-10-09

suggestie's voor de muziek zijn welkom...

Gepost door: sebbe | 20-10-09

mama sé van k3 echt nen topper voor de site

Gepost door: superman | 20-10-09

zvc ploegske13 deftig en eerlijk verslag van de topper die inderdaad op een thriller is geeindigd !!
Het zal nog spannend worden voor de hoogste plaatsen !!

Gepost door: Weske | 20-10-09

crazytown / butterfly zal het zijn...

Gepost door: sebbe | 22-10-09

bangelijk gespeeld, ongeloofelijk veel karakter getoond en sinds dit seizoen is er terug een echte teamgeest !! Zo moet het !! En wat de supporters betreft ... Goe bezig . Verder ga ik mij onthouden van commentaar, naar mijn mening dient het internet daar niet voor ...

Gepost door: den chis | 22-10-09

ssupporters het was een super match!!iedereen heeft heel goed gespeeld. alleen spijtig dan den hugo ni gescoord heeft! maar das voor volgende keer. hoe de jimmy speelde NI GEWOON goed!! zo blijven spelen jongens!

Gepost door: Vermeulen | 22-10-09

http://users.telenet.be/ploegske13/

Voor de geïnteresseerden : als ge dit adres invoegt komt ge op een pagina van ploegske 13 met hun matchverslagen.

Gepost door: den chis | 23-10-09

knappe site van die mannen maar wat ik uit maak uit hun verslag is dat wij onder lagen de hele match en onverdiend zijn gewonnen met medewerking van de scheidsrechter, sorry maar dit vind ik niet verdiend, wij hebben het slimmer gespeeld en zijn kalm gebleven op de belangrijke momenten en zijn VERDIEND gewonnen ;)
voila ff mijn zegje gedaan

Gepost door: Lecoq | 25-10-09

wedstrijdverslag Was ni zo bedoelt zenne, vond gewoon dat de scheids soms iets te snel floot maar da heeft zeker de match ni beïnvloedt, en ik vond dawe zeker geen aanspraak maakten op een overwinning maar da over heel het spelbeeld een gelijkspel mss terechter had geweest. Maar da's nu eenmaal voetbal, zeker geen slecht woord over die wedstrijd die heel sportief was. Succes nog!!

Gepost door: Kris (Ploegske 13) | 25-10-09

De commentaren zijn gesloten.