27-10-09

De Vikings - ZVC Hoboken

Na de clash tegen Ploegske 13 moest Hoboken tegen een onkende tegenstander, de Vikings in een bekende zaal, wilrijk.
Hoboken trad aan met volgende opstelling: Ravoet, Lecoq, Simons, Geerts, Raes, Gernaey en De Jonge. Prozorov (voet) en Servotte (ziek) waren de afwezigen.

De wedstrijd was nog maat net goed op gang en Hoboken maakte er al 0-1 van. Een lange, gemeten bal werd perfect binnengetrapt.
Hoboken creerde nog enkele goede kansen maar het was verschillende keren ... net niet. De thuisploeg kon enkel dreigen met schoten uit de tweede lijn. De bevrijdende tweede treffer kwam er na lang aandringen dan toch.

Hoboken verloor hierna al snel de grip op de wedstrijd. In tegenstelling tot vorige week leek Hoboken niet in vorm en lukte het niet in de opbouw. Het middenveld werd te vaak overgeslagen en er werd niet defensief genoeg gespeeld.

De tegenstand kon hierdoor enkele keren tegenprikken en op een gegeven ogenblik stond het 3-3. Al snel onstond er onrust in de ploeg en dat maakte het voetballen er niet makkelijker op.

Er werden te veel individuele fouten gemaakt waardoor Hoboken nooit afstand kon nemen van een verdienstelijk Vikings. Pas een kwartier voor tijd werd er collectief goed gevoetbald. Hierdoor stond het op enkele minuten op 4-8.

Match gespeeld zou je zeggen, maar wederom die dip...

De Vikings kwamen echter nog sterk opzetten maar kwam net te kort. De Jonge forceerde nog een fantastisch doelpunt en bracht de eindstand op 7-9.

Er zijn zo van die wedstrijden waar alles een beetje tegenzit, maar die komen er nog dit seizoen... Een draak van een partij, maar belangrijk, de drie punten mee naar Hoboken. Binnen twee weken terug 200%...na een verdiende week rust.

Eindstand: 7-9

15:45 Gepost door Het Bestuur in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

goe bezig gasten volgende week ben ek terug ter beschikking zelle!!

Gepost door: superman | 28-10-09

voor de geïnteresseerden : azulgranas heeft met 10-6 gewonnen van ploegske 13. Te lezen op de site van ploegske 13. Aan de hand van hun verslag belooft het een "aangename" wedstrijd te worden.

Gepost door: den chis | 31-10-09

De commentaren zijn gesloten.