17-11-09

ZVC Hoboken-Azulgranas

Maandag 16-11-2009 werd er topper gespeeld in de Notelaar. Hoboken en Azulgranas speelden er voor de eerste plaats in 4D. De kern: Ravoet, Siemons, Lecoq, Raes, Servotte, Gernaey, De Jonge en Galle. Prozorov en Geerts (enkel/knie) waren de afwezigen.

Hoboken startte sterk en trof in de eerste minuut via Siemons al de paal. De eerste goal bleef dan ook niet lang uit. Al vrij snel stond het 1-0. Azulgranas een beetje aangeslagen bleef echter goed meevoetballen. Hoboken ving de bezoekers goed op aan de cirkel en counterde snel via de flanken. Het werd een sterke partij met gelijkopgaand voetbal, mooi om zien met kansen aan beide zijden. Hoboken kwam wederom op voorsprong en kon deze wederom…niet vasthouden. Azul scoorde van uit de tweede lijn de 2-2. Net voor de rust kwamen de bezoekers dan op voorsprong. Azul ging met een 2-3 stand de rust in.

Hoboken was er echter zeker van dat de winst er in zat. Het speelde ook een betere eerste helft. De thuisploeg dus snel op zoek naar de gelijkmaker. Deze kwam er ook vlak na rust. De Jonge maakte er dan vrij snel 4-3 van.
Toen kantelde de wedstrijd, een sterk keepende bezoekende doelman kon niet meer verder en moest gewisseld. De reservedoelman rukte mee op naar de middellijn, Lecoq snoepte de bal af en was op weg naar doel toen de Azul doelman (begrijpelijk) de noodrem optrok, terecht geel en Azul met 4 verder en een “keeper” in de goal. Hoboken speelde het goed uit en scoorde nog 6 keer.

Hoboken kreeg zo de overwinning op een schoteltje maar heeft ze zeker niet gestolen. Hoboken speelde een sterke match en hield verdiend de drie punten thuis en komt alleen aan kop in 4D. Het toonde een sterk collectief.

Volgende week weer een topper..of niet, Marcellekes zijn geschorst en spelen misschien niet, we houden jullie op de hoogte.

Eindstand 10-4

12:06 Gepost door Het Bestuur in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

wat scheelt er mss met die ploeg ??

Gepost door: Lecoq | 17-11-09

marcel marcel heeft zijn rekening ni betaald ...

Gepost door: sebbe | 18-11-09

tis crisis voor iedereen e, ook voor de marcel

Gepost door: den chis | 18-11-09

De commentaren zijn gesloten.