08-12-09

ZVC Hoboken - J-Star

Afgelopen maandag trad Hoboken voor zijn laatste competitiewedstrijd aan tegen J-star. Een club die we al hadden zien spelen en waarvan we wisten dat ze genoeg tactische spelers hadden om het ons lastig te maken. De kern: Raveot, Lecoq, Siemons, Raes, Servotte, Prozorov, Galle en De Jonge.

Hoboken begon vandaf de eerste seconde pressing te spelen en dat loonde, J-star kreef de bal niet over de middellijn en slikte al snel een goal na een individuele fout. Hoben speelde fel en had duidelijke honger na de wedstrijd tegen Amicitia.
Hoboken stond al vrij snel op een 2-0 voorsprong en J-star kwam door strak verdedigen van Siemons en Lecoq niet in de buurt van Ravoet. De bezoekers konden enkel dreigen van ver en creëerden niet echt kansen.

Hoboken bleef hoog spelen en had liet J-star zo nooit echt in zijn spel komen. Na 20 minuten begon J-star zich aan te passen en combineerde het beter en kwam het geregeld in de buurt van Ravoet. De Jonge en Galle bleken andermaal een geseling voor de verdedigers van de bezoekers en werden geregeld fout afgestopt.

Hoboken ging rusten met een ruime, verdiende 4-0.

De tweede helft zelfde instelling, maar J-star kwam meer in het spel. De bezoekers wisten echter geen raad met de powerplay van Hoboken en zagen overal fouten. Eerst pegelde Siemons een strak schot voorbij de bezoekende doelman en later trapt Lecoq de bal door het net bij een penalty.

Ravoet stond niet scherpt te keepen en had af en toe een dosis geluk nodig om zijn netten schoon te houden, het lukte hem toch ...bijna. De bezoekers troffen toch eens raak, jammer want de nul houden had de zege mooier gemaakt.

Raes en Prozorov bleken terug op vormpeil te zijn en speelden een sterke wedstrijd, al bleek Prozorov nog niet 100% gerevalideerd te zijn aan de voet.

Hoboken won verdiend met 7-1 van een te licht J-star. De snelheid en gedrevenheid, onder leiding van kapitein Servotte, van Hoboken bleek meer dan voldoende om de winterstop te halen op een meer dan verhoopte (gedeelde) eerste plaats.

Er werd slecht twee keer verloren, één keer verdiend tegen Amicitia en één keer zat er meer in tegen Sporting Lobos. Het beloofd dus nog een spannende terugronde te worden.

Misschien moet Hoboken zijn ambitie van top 5 na een sterke heenronde bijschroeven naar een top drie en wie weet zelfs promotie...

Volgende week wacht er nog te bekerclash tegen eersteklasser Yubel, stunten en ovewinteren in de beker zou fantastisch zijn, we gaan in alle geval onze huid duur verkopen.

Eindstand: 7-1
Doelpunten: Prozorov, De Jonge (2), Servotte, Raes, Lecoq, Siemons

11:45 Gepost door Het Bestuur in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

ik wacht :p

Gepost door: Lecoq | 10-12-09

Goed gespeeld jongens!! Echt allemaal! en chis kan je de lotto nr's is geven ;)

Gepost door: Vermeulen | 10-12-09

den chis kapt ermee

alst zo zit

Gepost door: den chis | 11-12-09

neen makker ze zijn der wel mee aant lachen ma ze zullen da zeker ni beter doen!!!
der gaat niemand weg !!

Gepost door: galle | 12-12-09

De commentaren zijn gesloten.