15-12-09

Kerst Toernooi

Gisteren organiseerde onze club voor het eerst een Kersttoernooi. Het decor was het gekende complex Don bosco, de ingeschreven ploegen: ZVC Hoboken, Royal antwerp Soccer, Futsal Exotic, FCB, Ploegske 13 en Procap. Een verslag.

Omstreeks 10.30 uur werd de eerste wedtrijd afgetrapt. R. Antwerp Soccer moest het toernooi openen tegen Futsal Exotic. R. Antwerp Soccer won overtuigend en bleek al direct een sterk geheel te zijn dat duidelijk kwam voor de eerste plaats. De tweede wedstrijd was reeksgenoot Ploegske 13 dat de mat veegde met Procap met een droge 5-0. Hoboken trof in zijn eerste duel FCB en verloor met het kleinste verschil 0-1.

Na de eerste wedstrijden leek het er op dat R. Antwerp Soccer en Ploegske 13 de te kloppen ploegen waren.

Naarmate het toernooi vorderde wijzigde deze speculaties toch ook. Hoboken strandde op een 2-2 tegen R. Antwerp Soccer met een doelpunt van de bezoekers in de laatste seconde. Ploegske 13 verloor dan tegen R. Antwerp Soccer en zo werd alle weer mogelijk. De enigen die alles leken te winnen en sterk groeiden in het toornooi waren FCB. Hun voetbal werd beter en beter en ze lieten dan ook geen punten liggen.

Eén van de laatste wedsrijden was R.Antwerp Soccer - FCB. Alles leek er op dat het duel voor de eerste plaats op een gelijkspel ging aflopen tot FCB in de allerlaaste minuut met een wereldgoal, van de ene naar de andere kant van de zaal, met een fantastische lob, de 1-0 voor FCB binnentrapte.

Door winst van Hoboken tegen Ploegske 13 (3-2) en Futsal Exotic (2-0) kon Hoboken nu plots weer aanspraak maken op een tweede plaats als het won met meer dan 3 doelpunten verschil van het laatst geklasseerde Procap. Het werd 5-1.

De einstand:
1. FCB 15ptn
2. ZVC Hoboken 10ptn(+7)
3. Royal Antwerp Soccer 10ptn(+5)
4. Ploegske 13 6ptn
5. Futsal Exotic 3ptn
6. Procap 0ptn

Het werd een geslaagde namiddag. We willen dan ook alle ploegen die deelnamen nogmaal bedanken; alsook onze sponsors, medewerkers en scheidsrechter Ashraf. Een bijzondere pluim voor onze eigen spelers die met inzet en doorzettingsvermogen en knap voetbal een mooie tweede plaats in de wacht sleepten.

07:48 Gepost door Het Bestuur in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Deelname Mochten jullie nog een ploegje willen toevoegen...
Wij, BODRUM FC uit vierde afdeling A doen steeds graag mee aan tornooikes! Is het dit jaar niet, mss wel volgend jaar?!
U kan ons steeds contacteren op het nr 0486486447!
Groet

Gepost door: SAMBO | 18-12-09

De commentaren zijn gesloten.