08-01-10

De Keersmaker - Hoboken

Voor de eerste wedstrijd van 2010 moest Hoboken meteen vroeger aan de bak. Een vooruitgeschoven wedstrijd in Schoten tegen De Keersmaker.
Hoboken trad aan met 8 spelers: Ravoet, Siemons, Lecoq, Servotte, Raes, Gernaey, Dujardin en Broos. Geerts (knie), Prozorov (werk), De Jonge (training) waren de afwezigen

Hoboken kende de sterkte van De Keerstmaker, het verdedigde sterk en prikte graag snel tegen. De grote zaal zou uitnodigen tot lange ballen. Een verwachting die volledig werd ingelost, Hoboken speelde beter voetbal dan de thuisploeg en bestookte het doel van de tegenstander met afstandschoten. Het stond al vrij snel 0-1 door een pegel van Lecoq uit de tweede lijn.
Hoboken wist dat het niet mocht achterkomen en de voorsprong moest uibreiden. Siemons rukt op langs de zijlijn en zette strak voor naar een goed gevolgde Servotte, de bal werd door een been van de verdediger ontzet in eigen doel, 0-2.
De Keersmaker echter nog niet uit het lood geslagen, kon vrij snel tegenscoren na een vrije trap. Hoboken moest zo blijven duwen het was de debuterende Dujardin die na kort gedraaid te hebben de 1-3 tegen de netten prikte.
Maar wederom slikte Hoboken een te domme tegengoal waardoor het als snel 2-3 stond. Weer Dujardin maakte er nog net voor rust 2-4 van.

Na de rust kon de thuisploeg geen vuist meer maken en Hoboken kon de wedstrijd rustig uitspelen. Lecoq en Siemons stopten alle lange ballen en stond ijzersterk te verdedigen. Vooraan konden Broos en Dujardin elk nog één keer scoren. Ook Siemons pikte zijn goal nog mee na een mooie combinatie.

Hoboken speelde geen sublieme wedstrijd maar liet De Keersmaker ook nooit in zijn spel komen en legde enkele mooie combinaties op de blauwe vloer van Schoten. De druk werd hoog gehouden en het hoog storen van Raes, die sterk aanwezig was en Gernaey en Servotte werkte in het voordeel van de spitsen.

Dujardin debuteerde met drie doelpunten en bewees zo net als De Jonge de weg naar het doel makkelijk te vinden.

Een goed begin van 2010, nu twee weken rust voor de clash tegen nummer 2 Cabo Verde.

Eindstand: 2-7
Doelpunten: Lecoq, Dujarin (3x), Broos en Siemons.

15:31 Gepost door Het Bestuur in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

langs deze weg wens ik onze trouwe supporters te bedanken voor (andermaal) hun trouwe massale steun. Vooral omdat ze de verre verplaatsing hebben gemaakt in dit ongure winterweer

Gepost door: den chis | 08-01-10

:-)

Gepost door: sebbe | 09-01-10

die kwamen alleen maar om louis talpe te zien...

Gepost door: fristi | 09-01-10

en dan moesten ze het stellen met een mager kopieke ... ocharme die mensen :-)

Gepost door: den chis | 10-01-10

De commentaren zijn gesloten.