10-02-10

ZVC Hoboken - Sporting Lobos

Hoboken moest na de onverwachtse pandoering tegen FCB aan de bak tegen een andere geduchte tegenstander. Sporting Lobos won in de heenronde met 5-3 in Aartselaar en smeerde daar Hoboken zijn eerste verlies aan van dit dit seizoen.
De opstelling: Ravoet, Siemons, Lecoq, Raes, Sevotte (c), Dujardin en De Jonge.

Hoboken moest de drie punten thuis houden met het oog op de top drie. De thuisploeg startte rustig aan de wedstrijd. Ze controleerde de wedstrijd met sterk voetbal, rustige opbouw, zoeken naar diepe spelers, goed passing en stevig verdedigen en dit alle in blok. De eeste kan was voor De Jonge die op de paal trapte.
Lang moest hoboken echter niet wachten op een eerste goal, Servotte kreeg loon naar werken van de voorbije weken en mocht de 1-0 binnentikken na een goede voorzet van De Jonge. De andere doelpunten bleven niet lang uit. Op korte tijd stond het 3-0. Hoboken speelde bijzonder sterk en gecontroleerd. Sporting Lobos kon geen vuist maken en speelde amper kansen bij elkaar.

Bij de rust stond het 4-0 voor de thuisploeg en dit had zelfs meer kunnen zijn.

De tweede helft werd verder gespeeld op hetzelfde elan, hoog store, sterk verdedigen en afwerking voor doel. Dujarin trof 3 keer raak, De Jonge maakte zijn derde en ook Lecoq en Siemons bewezen te kunnen scoren. Enkel Raes bleef doelpuntenloos maar leverde wel stofzuigerwerl op het middenveld en verschillende assists. w
Lobos kwam sterker opzetten maat stuitte op een goed keepende Ravoet die zijn netten kon schoonhouden tot de 10-0 op het bord stond.

Er kwamen nog drie tegengoals van Lobos hierna, met zo een grote voorsprong ging Hoboken wat minder strak verdedigen en vielen er gate, maar nieamand die daar problemen mee had na eens schitterende wedstrijd. Siemons trapt nog van 15 meter droog voorbij de muur los de kruising in en Lecoq pegelde nog een bal voorbij de bezoekende doelman.
Het werd 12-3 en misschien wel de beste partij van dit seizoen. Collectief voetbal, samen zoeken naar openingen en rustig voetbal. Hoboken beweest sterk te kunnen verdedigen en dat iedereen kan afwerken. Een mooi wedstrijd met het oog op nog enkele moeilijk confrontatie’s in het vooruitzicht, Ploegske 13, Azulgrana’s, Amicitia, ...om er maar enkele te noemen. De Ambitie blijft die top 3 en dromen naar promotie mag nog altijd.

Eindstand: 12-3
Doelpunten: Servotte (3x), Lecoq(2x), Siemons, De Jonge (3x) en Dujarin (3x)

16:34 Gepost door Het Bestuur in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

de vocale steun van de supporters mocht er andermaal zijn :-)

Gepost door: den chis | 12-02-10

ja we deden ons best!!het was ook een toffe match om te zien!

Gepost door: Vermeulen | 12-02-10

danku chizke wij gaan dat meer doen !!! de vermeulen had zen eigen speciaal een blauw oog gestampt

Gepost door: galle | 14-02-10

die heeft ook alles over voor zijn ploeg e, alleen spijtig dat em voor den beerschot is :-)

Gepost door: den chis | 14-02-10

alles voor de ploeg he!! zelfs een blauw oog.
chiske wat moet ik daar op zeggen, ...

Gepost door: Vermeulen | 14-02-10

niks ik weet genoeg

Gepost door: galle | 15-02-10

bad news , den deze is een weekske out met een blessure aan de enkel. aangezien het morge maar een oefenmatch is ga ik die niet meespelen.
ga men enkel spare want er kome nog belangrijke matchen aan...

grtzz bjorn

Gepost door: bjorn | 21-02-10

De commentaren zijn gesloten.