21-04-10

Azulgrana's - Hoboken

Voor de topper tegen Azulgrana’s moest Hoboken naar Brasschaat. De kern: Ravoet, Lecoq, Dujardin, Servotte(c), De Jonge, Gernaey en Galle. Raes (knie), Siemons (schouder) en Prozorov (werk) waren verhinderd.

Azulgrana’s maakte al vanaf de eerste minuut duidelijk dat ze hun laatste wedstrijd niet zomaar zouden weggeven. Het speelde goed voetbal en was dominant aanwezig op de helft van Hoboken. Het was toch Hoboken dat eerst scoorde na een splijtende pass van Lecoq en een mooie afwerking van De Jonge. Azul scoorde echter vrij snel tegen in de rebound.
Hoboken speelde, ondanks de afspraken niet stevig genoeg. Het liet Azulgrana’s te ver komen en te veel voetballen. Azulgrana’s domineerde de eerste helft verder en scoorde nog twee keer. Hoboken ging rusten met een 3-1 achterstand.

als Hoboken nog een wedstrijd wou moest het beter startten in de tweede helft. De pressing hoger en met allemaal. Hard maar correct in de duels was de boodschap wou Hoboken nog aanspraak maken op de titel in 4D.

De tweede helft startte veel beter, Hoboken werd beter dan Azul, het stoorde hoger en liet Azulgrana’s niet in de wedstrijd komen. Hoboken kwam na een schitterende run van De Jonge terug tot 4-3 en er was weer een wedstrijd. Maar de concentratie verslapte en direct na de 4-3 scoorde de thuisploeg de 5-3, de figuurlijke doodsteek was gegeven.

Hoboken ging met de billen bloot in Brasschaat en mag zijn titelambities opbergen. Het doel is nu promotie als vice-kampioen. Het zal zich moeten bewijzen tegen een sterk J-star en vervolgens moeten winnen van rechtstreeks concurrent voor de tweede plaats Amicitia. Geen makkelijke opdracht.

Het zou bijzonder zuur zijn mocht Hoboken niet promoveren, nu het zover geraakt is. Het is gelukkig zo dat het met nog twee wedstrijden in het vizier de promotoe in eigen handen heeft.

Hoboken recupereert Siemons, Broos en Raes voor het duel tegen J-star maar verliest wel doelman Ravoet met een schorsing.

Een spannend slot voor plaats van Vice Kampioen en promotie naar de zo fel begeerde derde afdeling.

Doelpunten: De Jonge, Gernaey, Servotte

17:54 Gepost door Het Bestuur in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.