24-04-10

J-Star - ZVC Hoboken

Voor de laatste wedstrijd in de Notelaar van het seizoen moest Hoboken tegen J-star. Een technisch sterk team dat te laag geklasseerd staat voor zijn kunnen. Hoboken moest winnen, met Amicitia in de achtervolging, kon het na het puntenverlies tegen Azul vorige week geen steken meer laten vallen.
De opstelling; Raes, Lecoq, Siemons, Servotte©, Dujardin, De Jonge en Broos.

Hoboken wist hoe het moest spelen, allen wist het niet of het zou werken. Toch bleek al snel dat het werkte, met allemaal hoger storen, J-star niet laten voetballen, snel counteren en vooral…voetballen, geen overhaaste, domme passes, of verloren ballen. Het bleek al snel goed te werken. Siemon en Lecoq waren een sterk sluitstuk en als Jstar dan al eens door de muur kwam stond Raes goed te keepen.
J-star raakte al snel gefrustreerd en begon bitsiger te spelen waardoor het ook meer fouten begon te maken.
Vooraan vonden Broos, De Jonge, Servotte en Dujardin elkaar blindelings.

De ruststand was dan ook, meer dan verdiend 5-0 voor Hoboken. J-star probeerde wel maar kwam gewoon net iets te kort.

De tweede helft op hetzelfde elan, tot De Jonge onterecht werd uitgesloten met een gele kaart, even paniek maar de kern bleek ruim genoeg. Hoboken kreeg nog wel een tegengoal te slikken maar kwam nooit in gevaar.

Een pass van broos, gelobt tussen twee man werd in één keer op de slof genomen door Servotte die de bal staalhard in de winkelhaak kegelde. Eén van de mooiste doelpunten van het seizoen, wat toonde dat het vertrouwen er is voor de sleutelmatch van Maandag.

Het werd 8-1 in het voordeel van Hoboken, verdiend.

Eindestand: 8-1
Doelpunten: Servotte 2,Broos 2,De Jonge 2,Du Jardin 1,Blinkie 1.

13:49 Gepost door Het Bestuur in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.